Stort utvalg

Hos oss i Stall Kubberød finner du et bredt og godt utvalg av utstyr til stallen din. Vi har blant annet forkrybber, høykrybber, forhekk og fortraller i forskjellige størrelser, drikkekar med og uten varmeelement og frostfri varmebalje. Trillebår med og uten tipp eller galvanisert trillebår for høy. Vaskemaskin for dekken og utstyr og flere forskjellige dekkenholdere samt salskap i 60 x 60 cm og 75 x 75cm.
Se mer i vår nettbutikk for fullstendig oversikt over alle produkter. Er det noe du ikke finner så ta kontakt, vi løser det meste.

Underlag og gummimatter

Rett underlag for hesten er noe av det viktigste du kan investere i. Vi har kompetansen til å finne rett underlag, samt et stort utvalg av forskjellige typer underlag. Eksempler på dette er Belmondo gummimatte som er helt unik på sin kvalitet, Sagustu gummimatte, gummifliser, Kubberødmatten og paddock raster som gjør det mulig å forsterke og forsegle bakken. Vi har også plastplank i forskjellige nyanser og farger og bambusplank.

Dører og vinduer

Av vinduer har vi stallvindu i stål med gitter, PVC ruter, sidehengslet og utoverslående. Til vaskespilten finner du blant annet dusjarm, sluk i galvanisert stål eller Blemondo Gully gummimatte som passer perfekt over rist og sluk i vaskespilten. Vi kan tilby et godt utvalg av dører til både boks og stall, Y-TE hestedør, stalldør, westerndør og buet pardør fåes både som ytterdør og i Exclusive modellen, døren kan produseres som uteboks-dør med forsterkning og kan leveres med både håndtak eller kulehåndtak på inn- og utside. Du kan også finne uteboksdør uisolert i enkel og dobbel utførelse og de kan leveres i hardwood, eikeplank og plastplank. Boddør, branndør og vanlig ytterdør finner du også hos oss. Og om du skulle ha behov for vantskrape, gitter til stallvinduer, ridebanespeil, vannvogn, trapp for påstigning eller oppbindingstolpe – ja, da har vi det også.

Er det produkter du ikke finner – ta kontakt, vi hjelper deg!