Stallinnredning - Stallbokser og Hestebokser

Fra 2008 har Stall Kubberød AS levert stallinnredninger fra den nederlandske produsenten Corton, og i det siste har vi også blitt leverandør for Remtor stallinnredninger.

Corton stallinnredning

Corton har siden 1973 produsert og levert stallinnredninger med fokus på kvalitet, varighet og innovasjon.

Remtor stallinnredning

Remtor stallinnredning er vår nysatsning på design innredning.

Remtor stallinnredning til konkurransedyktig priser

Alle våre Remtor design innredninger har en konkurransedyktig pris og kan leveres med både plastplank, bambusplank og Denja plank.

Remtor design innredning kan leveres i de bredder og høyder som kunden selv ønsker og ønsker du lakkering, horisontal plank, egen foråpning i fronten eller kuler, hestehoder eller annet design på stolpene så løser vi dette.

Vi leverer til store og små staller

I Norge har Stall Kubberød AS de siste årene fått være med å levere stallinnredninger til flere store og små staller. Vi har levert stallinnredninger til komplette nye prosjekter, og til hobbyrytteren som bygger en stall hjemme i et eksisterende fjøs eller låve. Vi leverer innredninger av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser. Basis i vårt sortiment er våre modeller Standard og Professional. Vi leverer også ”designstaller” hvor utseende i tillegg til kvalitet står i høysetet. Ta kontakt med oss for råd og innspill når du skal bygge ny eller renovere din stall.

Vårt utvalg av stallinnredninger består av følgende:

Corton standard er vår rimeligste innredning og den mest solgte innredningen. Den har en total høyde på 2200 mm og leveres som standard i enten 3000 mm eller 3500 mm bredde på både fronter og skillevegger. Med fronter og skillevegger på enten 3 eller 3,5 meter så har vi en leveringstid på under 14 dager. Ved bestilling på andre mål så beregner vi 6 ukers leveringstid. Corton standard leveres med enten plastplank eller hardwood som fylling i innredningen.

Corton professional er innredningen som er litt kraftigere oppbygd enn Corton standard. Denne finnes også som standard på lager som 3 og 3,5 meter. Corton profesional er 2300 mm høy og er litt mer kostbar enn Corton standard- Corton professional leveres med plastplank eller hardwood som fylling i innredningen.

Corton design – her finnes det flere typer innredning der alle fronter og skillevegger lages på eksakte mål som kunden ønsker. Vi har flere forskjellige type design innredning som Corton Kingly, Corton Rembrandt, Corton Queen og Corton Milton. Det finnes et hav av muligheter når vi kommer til våre design innredninger. Her kan du velge mellom lakkert innredning, horiosontal plank i front og dør, kuler på toppen på alle stolper eller to delte slagdører.

Remtor stallinnredning er vår nysatsning på design innredning. Alle våre Remtor design innredninger har en konkurransedyktig pris og kan leveres med både plastplank, bambusplank og Denja plank. Remtor design innredning kan leveres i de bredder og høyder som kunden selv ønsker og ønsker du lakkering, horisontal plank, egen foråpning i fronten eller kuler, hestehoder eller annet design på stolpene så løser vi dette.

Interessert i stallinnredning? Send inn en henvendelse til oss, så kommer vi med forslag til løsning og pris.

Har du skissert opp ønsket løsning, kan du sende dette med og vi tilpasser det slik du vil ha det. Usikker på hvordan man best løser inndeling og oppbygging av stallen? Ta kontakt, vi hjelper deg på veien.

Du kan sende en forespørsel via kontaktskjema i bunn av denne siden, eller ta kontakt med oss via Kontakt oss fanen vår.

Click or drag a file to this area to upload.