Stallinnredning

Fra 2008  har Stall Kubberød AS levert stallinnredninger fra den nederlandske produsenten Corton. Corton har siden 1973 produsert og levert stallinnredninger med fokus på kvalitet, varighet og innovasjon.

I Norge har Stall Kubberød AS de siste årene fått være med å levere stallinnredninger til flere store og små staller. Vi har levert stallinnredninger til komplette nye prosjekter, og til hobbyrytteren som bygger en stall hjemme i et eksisterende fjøs eller låve.

Vi leverer innredninger av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser. Basis i vårt sortiment er våre modeller Standard og Professional. Vi leverer også ”designstaller” hvor utseende i tillegg til kvalitet står i høysetet.

Ta kontakt med oss for råd og innspill når du skal bygge ny eller renovere din stall.

Stallutstyr

Vi har et bredt sortiment av stallprodukter som gjør stallarbeidet lettere og mer effektivt. Dette inkluderer for og drikkeløsninger, gummimatter og annet stallutstyr. Vi hjelper deg gjerne med spørsmål og praktiske tips. Ta kontakt om du lurer på noe.

Utestaller, -bokser og leskur

Gi hesten din det perfekte hjemmet. Hos oss finner du staller og utebokser av høy kvalitet. Vi leverer robuste og sikre løsninger, i tråd med dine ønsker og behov.