Ridebunner

Ridebunnen er en viktig forutsetning for et bra treningsmiljø.
En god ridebane med et godt underlag gir et bedre utbytte av treningsarbeidet, og reduserer muligheten for skader.

Gjennom 10 år har vi levert høykvalitets ridebunner med resepter fra Martin Collins basert på deres erfaring, teknologi og de beste sandforekomster i Sverige og Danmark.

Vi har de senere årene utvidet vår portefølje av ridebunner til også å omfatte ren fiber som våre kunder blander i lokale sandforekomster eller silikatsand fra vår leverandør Sibelco. Det er den senere tid også introdusert gummi som tilsetningsstoff i sand for å kunne benytte ridebanen i større deler av året.

Om du ønsker å etablere en ny ridebane eller gjøre din gamle bedre har vi kompetansen og produktene som kan løse dine behov. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Ridebanefiber og gummigranulat

Ridebanefiber er slitesterke tekstilfibre som forbedrer egenskapene til sanden som benyttes på ridebaner. Fibrene gir sanden en rotstruktur som øker stabiliteten og holder på vannet. Bedre stabilitet gjør at hesten jobber oppe på ridebunnen, i stedet for gjennom den. Ridebanefiber kan blandes i din eksisterende bunn eller med lokale sandforekomster. Ridebannefiber er et produkt for de som vil blande sin egen ridebunn, og ønsker å få det maksimale ut av sine lokale sandforekomster. Vi selger også utstyr for vedlikehold av våre produkter.

Ta kontakt for bestilling, eller mer informasjon.

Ridebaneharver

Godt vedlikehold av din ridebane er av stor betydning for at du skal bli fornøyd med ditt rideunderlag.
Viktigst er det å plukke hestemøkk og holde underlaget rent. Videre er det av stor betydning at ditt underlag holdes godt vannet.
Sist men ikke minst, bør ditt rideunderlag harves regelmessig – helst hver dag før du tar ridebanen i bruk.

Stall Kubberød leverer ridebaneharver fra Martin Collins LTD. Disse harvene fungerer meget godt på alle typer fiberbunner.

Vi har til enhver tid harver på lager av forskjellige varianter.

Harvene er meget solide og lett justerbare.