Stall Kubberød

Stall Kubberød ble etablert høsten 2007 i nye og vakre omgivelser på Jeløy. Kubberød Gård har preget dette vakre kulturlandskapet i Oslofjorden utenfor Moss siden lystgården ble bygget i 1750. Anlegget som ble bygget på gården i 2007 er preget av kvalitet. Det ble bygget med funksjonalitet og varighet for øye.
Med utgangspunkt i kompetanse og erfaring tilegnet gjennom byggeprosess og drift, har vi tatt frem en bred portefølje av produkter for hele Norges hestebransje.
OM OSS
Vi representer anerkjente produsenter som Corton, Cojarec, DeSutter, Ruman Hindernisbau, Alfako, Martin Collins, Heritage Products, Grossewinkelmann og Kraiburg. I tillegg har vi egenimport fra Østeuropeiske og Asiatiske produsenter av enkelte produkter.
Vi er i dag 6 ansatte på fulltid med lang og bred erfaring fra hestehold, stalldrift og hestesport på mange nivåer. Kompetanse som sprangbanebygging har vi også på laget.
Vårt store nettverk av leverandører, og vår kompetanse gir oss muligheter til å hjelpe deg som kunde med solide, effektive og varige løsninger for din heste-virksomhet.